VR webcam kopen?

Vr cameras op virtuelecameras.nl
Vr webcam kopen? Op virtuelecameras.nl vindt je gemakkelijk een vr webcam naar keuze.
De Gear 360 is een 360-graden camera waarmee gebruikers eenvoudig hun favoriete ervaringen kunnen maken, bekijken en delen. Met slechts één vingertop neemt de Gear 360 alles op, daaronder en rondom de camera in één keer op. Neem dan de mobiele telefoon in de Gear VR en duik in de herinneringen die je hebt gemaakt..

VR webcam kopen? Op virtuelecameras.nl vindt je gemakkelijk een VR webcam naar keuze.

Met de Samsung Gear 360 vang je alle blikken in één keer. De Gear 360 is een krachtige VR 360-graden camera waarmee gebruikers eenvoudig hun favoriete ervaringen kunnen maken, bekijken en delen. Met slechts één vingertop neemt de Gear 360 alles op! Ook onder en rondom de camera wordt in één keer opgenomen. Neem dan de mobiele telefoon in de Gear VR en duik in de herinneringen die je hebt gemaakt..

Bestel jouw vr webcam hier en start binnenkort camsessies in virtual reality

vr Webcam kopen met de specificaties

ProductgegevensStijlnaam: Amerikaanse versie
Productafmetingen: 9,7 x 15,7 x 9,7 cm ; 249 g
Brutogewicht (incl. verpakking): 590 g
Batterijen: 1 Lithium ion batterijen vereist. (inbegrepen)
Modelnummer item: MAIN-2657841
ASINB01D9LVL3G
Datum eerste beschikbaarheid op Amazon.nl: 15 januari 2020
Klantenrecensies: 3,9 van 5 sterren619 klantbeoordelingen

Deze vr camera wordt veelvoudig besteld. Vooral in Amerika is deze vr webcam een ware rage. Waarschijnlijk omdat deze geliefd is vanwege de weinige ruimte welke de vr webcam in beslag neemt. Ook zijn looks wekken vetrouwen op, het is een model dat al erg lang mee draait. Daarbij is het beeldkwaliteit ontzettend goed.

Ook voor ander gebruik is dit de beste aanrader op het moment in de categorie vr webcams. Deze webcam is een plug en play apparaat en is dus binnen enkele seconden klaar om te webcammen in virtual reality kwaliteit. Ook voor thuiswerken is deze uitermate geschikt en zal voor lang vr plezier zorgen.

Deze VR webcam wordt veelvoudig gebruikt in de erotiekbranche, hier is het een echte omzetverhoger. Ook hier zijn steeds meer modellen die deze vr webcam gebruiken in hun 18+ webcamsessies en camcontacten. Deze webcam welke 100% virtual reality filmt wordt door vele branches met open armen ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *